Жешките Мексиканки ги засенија фудбалерите – секси перформанс на теренот (видео)

Фудбалерите на Мексико ја победија репрезентацијата на Шкотска со 1:0, но резултатот падна во втор план покрај чирлидерс девојките.

Пред 70.000 навивачите на „Ацтека“ страдионот Мексиканците направија одлична увертира за Светското првенство и ја победија Шкотска со 1:0.

Сепак, главна атракција беа жешките Мексиканки и нивниот секси танц.