Заводлива, сензуална, безмилосно провкативна – таа е Кристина Александрова


Ep.1 Urban Explorer: Каде да пиете најдобро кафе во Скопје!? ↓↓↓


Доколку новата 2017 година ви биде барем половина добра како што е Русинката Кристина Александрова, можете да се сметате за среќници.

5-1-aleksandrova1

Во галеријата која симболично има 17 фотографии, на фановите на нашата неформална рубрика „Убавици од целиот свет“, но и на останатите обожаватели и љубители на женската убавина и сексапил, им посакуваме убава, весела, авантуристички исполнета и среќна 2017 година.

5-1-aleksandrova2 5-1-aleksandrova3

Александрова е родена во Екатеринбург, централна Русија, четврт најголем град во државата. Поседува неодилива страственост и женственост, а сака храбри и истрајни луѓе. На Инстаграм има над 30.000 обожаватели.

5-1-aleksandrova4 5-1-aleksandrova5 5-1-aleksandrova6 5-1-aleksandrova7 5-1-aleksandrova8 5-1-aleksandrova9 5-1-aleksandrova10 5-1-aleksandrova11 5-1-aleksandrova12