Втор ден на национална жалост за загинатите во автобуската несреќа

In Memoriam. Втор ден на национална жалост за загинатите патници кои животите ги загубија во стравичната автобуска несреќа кај село Ласкарци. Вечна им слава.

Павле Костоски – магистрант на Правниот факултет, вработен во Организацијата на потрошувачи на Македонија

Онур Садику – 19 годишен студент на Медицинскиот факултет во Скопје

Бобан Аврамоски – 22-годишен студент на ФОН

Јовица Трпевски – 25 годишен, кошаркар и син на пратеникот Благоја Трпевски

Зоран Давидоски – 37 годишен, вработен во Секторот за сообраќај на Град Скопје.

Трпана Јовановска – пензионерка од Гостивар

Реметула Абдурахими – вработен во Центар за образование на возрасни

Ајден Исмаили

Арсен Арсоски – вработен во Македонски железници Гостивар

Есад Емрули

Валдете Хамити од Дебреште, мајка на 2 деца

Бесим Фетаи од Врапчиште

Бејза Музеири

Дејан Ристески – вработен во Народната банка