Вреди цело богатство: Куќата на ѕвездата од 50 нијанси сиво од блиску (ВИДЕО)

Модерниот дом на актерот Џереми Дорнан е сместен во предградието Николс, кањон во Лос Анџелес.

Изграден е 1959. година според идејата на реномираниот архитект Едвард Х. Фитки, а во текот на годините неколку пати е реновиран во целта да се постигне модерен изглед, пишува „Стил“.

Пред пронаоѓањето на нов сопственик за споменатата недвижнина славниот актер нуди месечен наем за 12.000 евра, а во 2016. година ја купи по цена од 2 и пол милиони евра. Во неа доминира природна светлост, благодарение на големите лизгави прозори кои доаѓаат до пространиот базен во дворот, спа центар и простран терен погоден за забава.