Во нивата поставил плакат од порно ѕвезда, а причината ќе ве воодушеви!


Unboxing: Што е ново во студиото на BMG Network!? ↓↓↓


Индискиот земјоделец смета дека завидниот поглед од сеседите му пречи на нековиог посев, па се сети на нешто генијално.

Ченч Реди на своето поле во Индија стави постер од поранешна порноглумица за да ги отстрани „лошите очи“.

„Оваа година засадив добри 4 хектари, а тоа привлекува внимание на соселаните и минувачите. За да се избегнат „лошите погледи“ се сетив да ставам постер од порно ѕвезда.

Вели дека откако го ставил постерот, сите „урочливи“ погледи одат во постерот, а не на неговото поле.

„Трикот успеа. Никој повеќе не гледа во мојот посев“ среќено раскажува Реди.