Во Лесковац драми за евтино свинско во Лидл (снимка)


Уште еден поткаст! Fat Cacko: Од гитара до Fat kitchen bistro и најдобриот бургер во градот ↓↓↓


Од супермаркетот Лидл во Лесковац ни доаѓа нова снимка на која муштериите, главно пензионери, се грабаат за свинска плешка од 400 динари на акција, па дури почнуваат да си скокаат на главите.

„Работата е што не само што беше евтино, туку беше ограничено на само три килограми. Оваа слика е тажна и покажува колку „добро“ всушност живееме“, се коментарите на видеото од случката во маркетот Лидл.

Пред извесен период, во маркетот Лидл во Борча, исто така повозрасни граѓани, се тепаа за евтини ќебапи.