Жешко

Во 2018 влегува со стил: Рита Ора тасма гола – тангата е само за украс

Како што тоа знае да го направи само таа, популарната пејачка Рита Ора, облечена, поточно повеќе соблечена само по танга гаќички ја вжешти предновогодишната атмосфера на нејзиниот Инстаграм профил.

Една со „предница“ и една со „задница“, на која напиша: „Спремна за влез во 2018…Да, само што го објавив својот гол задник lol“.

To Top