ВИДЕО: Терористите од Диво Насеље во живо на Фејсбук бараат пари!


Уствари викендов е затишје пред бура! ↓↓↓


Македонските затвори очигледно им дозволуваат и на најголемите терористи слободна комуникација на Фејсбук. Така, терористите од Диво Насеље кои убија 8 македонски полицајци се приклучуваат во живо на Фејсбук, создале своја група и притоа бараат пари и донации за нив и нивните семејства.

Во видеото осудените терористи најавуваат дека редовно ќе се вклучуваат на Фејсбук и ги повкуваат сите Албанци да им помогнат, а парите кои ќе бидат донирани ќе се наменат за нивните семејства и семејствата на загинатите борци.

Откако видеото достигна гледаност од над 80.000 прегледи истото е тргнато од Фејсбук.

https://www.facebook.com/njesitikumanova/videos/2178024835658261/