Видео со мачки како спијат гушнати прегледано 21 милион пати


Дерби до Дерби! Комплетен фудбалски викенд ↓↓↓


На Твитер е објавено видео со три мачки како спијат прегрнати. Сопственикот го крева ќебето, а потоа се гледаат три мачки како безгрижно одмораат.

На Твитер е објавено видео со три мачки како спијат прегрнати. Сопственикот го крева ќебето, а потоа се гледаат три мачки како безгрижно одмораат.

Се чини дека многу се сакаат бидејќи се гушкаат додека лежат заедно.

Видеото е прегледано повеќе од 21 милион пати во еден ден. Луѓето се воодушевени од оваа сцена.

„Неверојатно е што не мрдаат или бегаат“, „Колку се дружељубиви и слатки“, „Подобро се согласуваат од некои човечки суштества“, „Ги обожавам“, се само дел од коментарите.