Видео: Пијана Русинка сака секс со колумбиски навивач

Интересен клип го обиколи интернетот во последните неколку дена на кое се гледа како една Русинка сака да „легне“ еден колумбиски фан, но очигледно дека блондинката е многу пијана.

Најпрво Русинката се обиде да го „стартува“ Колумбиецот со шарм, но откако тој не се согласува на предлогот за секс започна да го тегни за раце за да излезе од автобусот.