Видео од 6 милиони прегледи: Се шокираше кога сфати што има под масата

Откако ги прекина вестите кои се емитуваа во живо, едно симпатично куче стана вирална сензација на интернет.

Водителката, за која е познато дека се вика Линарте, ненадејно престана да ги чита вестите кога слушна како куче лае во студиото. Црниот лабрадот потоа дојде до нејзината маса, се качи на неа и пред камерите си играше.

„Овде има куче. Што прави куче во студиото?“, прашуваше Линарте признавајќи дека, сепак, повеќе сака мачки.