Видео: Две секси плавуши не можеа да дочекаат да стигнат до плажа, па…


Спасе Манев (Патувања низ Македонија): Ги откриваме скриените убавини на Македонија ↓↓↓


Две плавуши решија малку се се сончаат, па бидејќи плажата очигледно им беше далеку, тие почнаа да се соблекуваат среде улица.

Реакцијата на изненадените минувачи е урнебесна, а нормално девојките не си невоспитани или луди, туку станува збор за скриена камера.