Viber воведува „My Notes“


Спасе Манев (Патувања низ Македонија): Ги откриваме скриените убавини на Македонија ↓↓↓


Viber ја најави глобалната промоција на нивната новата функција, која би требало на корисниците да им го олесни организирањето.

Се работи функција под назив „My Notes“, со помош на која корисниците ќе можат да ги организираат своите вообичаени и посебно важни активности и да ги упростат своите дневни обврски.

Како што се наведува во соопштението, од Viber на ова се одлучиле за корисниците да можат полесно да ги организираат своите активност а притоа на не морат да преземаат посебна апликација.

„My Notes“ затоа овозможува:

1.Правење списоци со претстојните обврски, кои может да се штиклираат кога се решени.

2.Чување на омилените пораки,видео клипови или фотографии на едно место.

3.Синхронизација на податоците помеѓу било кој уред (мобилен телефон, десктоп компјутер или таблет).

4.Закажување потсетници за најважните белешки.