Верувале или не: Три секс пози кои момците не ги поднесуваат


Ќе игра ли Елмас против Баерн Минхен!? ↓↓↓


Иако општо прифатено е мислењето дека момците преферираат секс секогап и било како, сепак тоа не е точно. Постојат пози кои не им се баш драги, пред се бидејќи им се неудобни.

Секс во када

Недостатокот на простор и водата се причини поради кои момците избегнуваат секс во када. Нема ништо полошо од тоа во текот на односот славината да ве удира во грбот или кога изненадувачки се лизнете и завршите во вода. Освен тоа, водата е лош лубрикант.

Секс во положба на стоење

Иако во филмовите секогаш изгледа страшно и спонтано, во реалноста позата при стоење е навистина тешка. За почеток, момчето мора на раце да ја држи целата тежина на партнерката, а дури и ако тоа на почетокот му е лесно, подоцна ќе стане болно.

Странична положба

На жените тоа им е една од најромантичните пози, но на момците баш не им е омилена. Додека во мисионерската положба можат да уживаат во погледнот на лицето и градите на партнерката, во оваа поза не гледаат ништо посебно.