Славни

Ве поздрави Ирина Иванова – кандидатка за најатрактивни гради на светот

Ирина Иванова е и тоа како позната по беспаќата на интернетот и социјалните мрежи, пред и над сè, поради нејзините прекрасни и бујни гради.

Обожава да ги покажува и да се фали со нив, а омилена дисциплина ѝ е underboob. Дефинитивно е кандидатка за сопственичка на најатрактивни гради на глобално ниво.

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

To Top