Вака „тресе“ Настја Нес на „Reggaeton“ од Балвин


Македонија - Малта: Ни треба победа и тоа не каква било, туку газење треба! ↓↓↓Со своите видео снимки со кои пали и жари на YouTube, Настја Нес одамна докажа дека е една од подобрите „тверкачки“ на мрежата. Но, никогаш не е на одмет уште еден доказ плус, во видео формат, овој пат на заразните ритми на „Reggaeton“ од Џ. Балвин.