Вака Австралијците „тргаат“ асфалт, а кај нас уште со лопати и рачно


Спасе Манев (Патувања низ Македонија): Ги откриваме скриените убавини на Македонија ↓↓↓


Ова ти е лижење шеќер преку џам за работниците кои работат на изградба на патиштата кај нас.