Актуелно

Ужас во Индија: 7-годишно девојче силувано со црево – мајката бара бесилка за силувачот

Статистичките податоци поврзани за овој црн биланс во индиското општество велат дека во Индија на секои 13,5 минути се случува силување на некое девојче.

Еден од последните вакви ужасни насилни случаи кои ја потресе и светската јавност е силувањето на седумгодишно девојче со црево за вода . Силувачот му дал на девојчето 10 рупии и парче чоколадо за да не кажува никому што и направил. Детето било оставено да крвари пред нејзината куќа во главниот град Њу Делхи.

На силувачот не му било доволно што на страшен начин го злоупотребил девојчето, туку како доказ, и цревото за вода со кое го извршил грозоморното дело го обвитка околу нејзиниот врат и така ја оставил .

Мајката раскажува дњека детето го однела во болница бидејќи обилно крварело, а од властите очекува сторителот да не биде казнет со затворска казна, туку да биде обесен на јавно место.

To Top