„Уште еден Свети Валентин во кој сум среќно презаљубена во себе“

Не дека кажа којзнае што, ама барем покажа – Нивес Целзиус уште еднаш си го направи ќефот на Инстаграм.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Nives Celsius (@nivescelsius)

„И уште еден Св. Валентин во кој сум среќно презаљубена во себе“, пиша таа до фотографијата со која симболично го одбележа Денот на вљубените на Инстаграм.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Nives Celsius (@nivescelsius)

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Nives Celsius (@nivescelsius)

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Nives Celsius (@nivescelsius)