Учениците кои ја малтретираа на час професорката во Србија ги избркаа од школото


Ќе игра ли Елмас против Баерн Минхен!? ↓↓↓


Наставничкиот совет на Техничкото училиште од Трстеник, Србија, донесе одлука учениците кои на час брутално ја малтретираа професорката по англиски јазик Марија Стевановиќ да бидат избркани од училиштето.

Целиот немил настан тие го снимиле со мобилен телефон и го објавиле на социјалните мрежи, навлекувајќи го гневот на целата јавност на Балканот.