Трогателно до солзи: Кучето се збогува од сопственикот кој е на умирање


Викенд најава - Најинтересно во Серија А! ↓↓↓Минатиот месец Рајан Џесен, кој е од Калифорнија, мислел дека има мигрена, но бил хоспитализиран поради излив на крв во мозокот и веќе не закрепнал.

На 30 ноември неговите сакани се собрале во неговата болничка соба да си кажат збогум. Болничкиот персонал се согласил да дозволат со него да се зборува и неговото куче Моли.

Емотивниот момент бил снимен на видео и бил споделен на Фејсбук, допирајќи ги срцата на стотици илјадници чуѓе.