Тригодишни близначиња со аутизам се удавиле во домашниот базен


Спасе Манев (Патувања низ Македонија): Ги откриваме скриените убавини на Македонија ↓↓↓


Тригодишните близначиња Николас и Ентони Аурилиа се удавија во семејниот дом откако утрото излегле од куќата без никој да ги забележи додека нивната мајка Сју спиела.

И двете близначиња имале аутистичен спектар, а Сју вели дека со години се мачела да дојде до нормална бременост по што конечно ги добила Николас и Ентони.

Големата трагедија на ова семејство од Лонг Ајленд полицијата ја окарактеризира како несреќен случај и нема да биде покрената кривична одговорност засега.