Трејлер за „Добриот, лошиот и грдиот“ 2023 VS 1966 – кој ви се допаѓа повеќе?


Шанса да станеш YouTuber! Приклучи се! ↓↓↓


Еве како би изгледал трејлерот за шпагети вестерн класиката „Добриот, лошиот и грдиот“ доколку филмот ја имаше премиерата во 2023 година.

Еве го и оригиналното најавно видео од 1966 година.