Токсиколошките анализи открија амфетамин, кокаин и алкохол во телото на починатиот Матеја Периш


Енрике лажеше? Шпанија го избра Мароко - 17 ден ↓↓↓Белградското јавно обвинителство потврди дека Матеј Периш дефинитивно се удавил во ноќта меѓу 30 и 31 декември 2021 година, при што деталната анализа открила и други детали.

Токсиколошките анализи покажаа присуство на амфетамин во крвта и органите со присуство на етил алкохол, а во косата е идентификуван кокаин.

Анализата ја потврдиле три лица, односно доктори специјалисти по судска медицина.