Тој: Сакам орално, таа: напиши есеј зошто да ти го испушам – еве што ѝ напиша типот


Каде ќе биде најинтересно викендов!? ↓↓↓


Младешка љубов. И страсти. И искри. Допишување во во ситни саати, средби после школо, пишување есеј за да добиеш орален секс. Да, и ова второво постои во светот на современата и очигледно сè поотворена љубовна врска кај младите луѓе.

Девојката од конкретната случка на социјалните мрежи објави „скриншот“ од разговорот со својот дечко во кој, откако тој претходно ја убедувал орално да го задоволи, таа му бара да напише краток, но аргументирачки есеј со факти и тези за тоа зошто да му го пружи тоа задоволство.

30-12-oralno-esej1

„Сакам убедлив есеј со силна теза во MLA формат зошто би требало да ти го испушам“, напиша младата типка, а дечкото со надимак Мек Кенди без проблем го прифати предизвикот.

30-12-oralno-esej2

Неговите аргументи, всушност, се прилично добри и конкретни. Вклучително, меѓу другото, ги наведува и зацврстувањето на интимноста, корисноста и позитивниот ефект за здравјето, засилување на самодовербата. А девојката спомена дека во врска се една и пол година.

На типот мора да му се признае дека прилично фраерски го испорача бараното до неговата девојка, цитирајќи дури и истражувања на оваа тема, а дали неговиот труд се исплатеше засега не е познато.