The Hounds и Cyrillic со хуманитарна музика и песна за поддршка на Весна во нејзината битка – прилепчани, вие сте на потег на 27. декември!


Уствари викендов е затишје пред бура! ↓↓↓


Пораката од семејството на Весна е кратка, јасна и гласна.

„Прекрасни луѓе, славете го животот секое ново утро и секој ден како последен, бидејќи тој нема цена. Секој ден е нова надеж, а со наша помош таа расте. Голема благодарност до сите роднини, пријатели, колеги, познаници и непознати кои ја поддржувате Весна во нејзината битка.

Ајде сите заедно да бидеме хумани и да и помогнеме на оваа жена, мајка, другарка, пријателка, а пред се голем борец.

На ден 27.12.2022 (вторник), со почеток во 19:00 часот, ќе се одржи хуманитарен концерт по повод битката со “чудовиштето” канцер. Концертот ќе се одржи во Арт Кафе – Апореа, а ќе настапат The Hounds и Cyrillic. Влезот е со симболична цена од 100 денари.