Тамара и Мачка се разведуваат


Ќе игра ли Елмас против Баерн Минхен!? ↓↓↓


Популарната македонска пејачка Тамара Тодевска се разведува од својот сопруг, Александар, тврди магазинот Убавина и здравје.

Според информациите, тие одлучиле да се разделат, но ќе останат во коректни односи поради нивните две деца.

Таа сметала дека е добро децата да одржуваат добра комуникација со својот татко и дека тој е дел од нивните животи.