Студентката која го финансираше факултетот со снимање на порничи е на чекор од дипломата!


Спасе Манев (Патувања низ Македонија): Ги откриваме скриените убавини на Македонија ↓↓↓


Mириам Викс снимала порничи за да собере пари за студирање. На 18 години влегла во порно индустријата со една единствена цел, да собере пари за студирање на правниот факултет, каде што една академска година чини 60.000 долари.

Родителите и кажале дека факултетот е прескап и неможам да соберат толку пари.

A post shared by Belle Knox (@officialbelleknox) on

Мириам е љубител на порничите и е позната како Бели Кнокс, а при запишувањето на факултет успеала да го скрие својот идентитет, но сепак наскоро колегите сфатиле која е таа.

Првите години од студирањето Мириам паднала во тешка депресија, а освен тоа била физички и психички малтретирана.
Иако признава дека ја повредиле рекациите на блиските пријатели, таа не се замара со тоа што колегите зборуваат за неа, а факултетските обврски ги завршува на најдобар можен начин.

A post shared by Belle Knox (@therealbelleknox) on

„Она што се наоѓа на интернет не ме одредува мене како жена и човечко битие“ вели таа која е на чекор до дипломата.