Стравични сцени: Ги фати крадците на дело – следеше жестока одмазда (видео)


Спасе Манев (Патувања низ Македонија): Ги откриваме скриените убавини на Македонија ↓↓↓


Стигна дома на време за да ги фати разбојниците на бегање од неговата куќа. Следеше жестока одмазда на просторот пред куќата.