СТРАВИЧЕН И ВОЗНЕМИРУВАЧКИ НАСТАП ВО ПОЗНАТОТО БРИТАНСКО ШОУ: Актер за малку ќе го загубеше животот (ВИДЕО)

Итна помош мораше да интервенира по настапот на Мет Џонсон во британското издание на шоуто „Јас имам талент“.

Неговиот настап беше „коцкање со животот“. Потребни беа 2 минути да издржи со заклучена глава во коцка со вода, без можност да вдише воздух.

Тој сепак не успеа да ја одработи точката до крајот, па побара помош.

Погледнете во продолжение