Стратегија: Напад на Бакарат

Кога се во прашање онлајн казино игри, дефинитивно бакарат е една од најинтересните. И секако за таа игра постојат многу стратегии.

Постои стратегија која е насловена под името напад на Бакарат. Овој напад е варијанта на Марингејл и бара ширење на облози под специфични услови.

Но, наместо контиунуирано да ги ширите облозите, би требало да почекате шанса која Флечер ја вика „победничка линија“.

Меѓутоа, ако почнете да губите, вие се враќате во сигруна зона на намалување на облози.

Колку и да изгледа едноставно, ова би можело да биде напредна стратегија за калдење на бакарат. Доколку се прашувате кои се основни правила за оваа игра, ве советуваме да го прочитате тоа на специјализираниот сајт за игри на среќа, Casinobonus.mk.

Четири врсти на облози

Почетен облог: Ова е износ кога облогот го ставате на почеток од играта.

Трајгер облог: Износ кој се поставува после почетниот облог и треба да биде два пати поголем во однос на почетниот облог.

Атак: На ова преминувате откако ќе го освоите Трајгер облогот.

Повторен облог: Овој облог се користи ако изгубите и практично го зголемувате влогот.

Ако сте почетник во бакарат, сигурно ќе се соочите со некои потешкотии во врска со успешното користење на овој систем. Сепак со тек на време ќе ги совладате техниките и како што изминува времето, вам ќе ви биде полесно.

Најголема предност за употреба на стратегијата на бакарат нападот е тоа што ви овозможува на крајот да добиете солидна цифра на пари.

И уште нешто да напоменеме. Овие стратегии се одлични за користење во онлајн казината, бидејќи никој не ве гледа што правите и како правите.