Славни

Стигна приновата за Кети Пери и Орландо Блум

Кети Пери и Орландо Блум јавно се пофалија со доаѓањето на свет на нивното прво дете.

Девојчето го доби името Дејзи Дав Блум, а веста се појави на официјалниот профил на Твитер на УНИЦЕФ. „Добредојде во светот на Дејзи Доу Блум“, објави УНИЦЕФ, каде што Пери и Блум се амбасадори.

„Исполнети сме со љубов за безбедното и здраво пристигнување на нашата ќерка на светот“, се вели во нивната изјава со соопштението.

Името на девојчето веднаш го привлече вниманието на социјалните медиуми. „Дејзи (маргаритка) песна за храброст и сила, Дав (гулаб) симбол на мирот, надежта, храброста и слободата. Затоа Кети Пери ја сними песната Daisies“, напишале твитерџиите. Имено, оваа година пејачката објави песна по името на новородената ќерка.

To Top