Вебкафе

Срце да те боли: Вака изгледа гмечење на златна плочка од 40.000 долари

Погледнете како се однесува еден килограм тешка 24-каратна златна плошка вредна 40.000 долари под притисокот на хидраулична преса.

Advertisements
To Top