СПОДЕЛИ МУЗИКА: Sethstat feat. Мирко Попов – „Лунатика“


Топ 10 најголеми фудбалски дербија


Кога ќе се спојат креативци како Владан Дробицки, Васко Бојаџиски, Мирко Попов и компанија – испаѓа музика за изнаигрување. Забавата со овие и вакви звуци – загарантирана.