Музика

СПОДЕЛИ МУЗИКА: Кирил Џајковски feat. Lion D – „Music Man“

Нов сингл на познатиот македонски диџеј и музичар Кирил Џајковски во соработка со Lion D. Видеото е снимено во јуни, на Skopje Street Festival.

To Top