Совети за обложување наменети за почетници


Роналдо нека се пази, Мароко гази - 19 ден ↓↓↓Дали сте размислувале да започнете со обложување? Доколку да, тогаш ние ви нудиме неколку совети кои треба да ги земете во предвид за почеток.

Имајте посебна сметка за обложување

Овде не мислиме на чување на тајни од вашето семејство или нешто слично. Единствена причина за отворање посебна сметка е управувањето со буџетот. Тешко е да се следат сите облози поеднично па дури и ако имате листа во ексел.

Специјална е-маил адреса за обложување

Ова ве советуваме да го имате поради тоа што на е-маил стигнуваат сите понуди и промоции, па така ќе бидете во тек што и да стигне на таа адреса. Исто така, ќе ги имате на дланка основните информации за регистрација.

Побарајте професионални сајтови кои се бават со тоа

Има специјализирани сајтови кои секојдневно се бават со спортско обложување, а еден и единствен во нашата земја е сајтот на Кладење.мк кој нуди најразлични анализи, предлог типови итн. На овој начин вие нема потреба да губете време при избор на натпревари.

Бидете стабилни

Вие сигурно е дека нема да остварите значителен профит од еден облог, па ако сакате да го максимизирате профитот ќе мора да бидете редовни, но и стабилни. Во некој случај ќе мора да играте повеќе облози, но никогаш не бидете нервозни додека уплаќате.

Фокусирајте се на една обложувалница

Ако менувате обложувалници, дефинитивно ќе губите повеќе пари, бидејќи ќе играте со мисла колку да ја испробате обложувалницата. Бидете редовни во обложувалницата, а на тој начин ќе добивате и различни бонуси за лојалност. Една од најдобрите онлајн обложувалници каде можете да се кладите е Bet365.

Среќно!