Соработка за нов летен хит: Cyrillic & Iwayo ft. Dina – „Right Here“

После успешната соработка на “Feel Like” која што е издадена на CDeep Music и беше одлично прифатена како од македонската така и од публика од надвор.

Сирилик, Ивајо и Дина без никакви промени во тимот соработуваат и на оваа песна, овој пат насловена како „Right Here” исто така издадена на CDeep Music.

Видео записот е дело на Зоран Зонде Стојановски, а како модел во истото се појавува Сара Дамчевска.