СОН НА СЕКОЈА ЖЕНА: Момците во овој хороскопски знак се сексуален мевлем за понежната половина…

Сите астролози потврдуваат – Лавовите се најдобрите љубовници на секоја жена.

За нив секоја ноќ е нова авантура. Тие сакаат пет нивоа на предигра, маратонски секс и долго мазење потоа. Секоја жена со нив ќе се чувствува како главна актерка во добар еротски филм, полн драма и сексуална тензија.

Лавовите сакаат да истражуваат се и ќе прифатат секаква игра која ќе ја предложите. Маана им е што понекогаш повеќе мислам на своето отколку на задоволството на партнерката и што исто така им е потребно постојано внимание. Сепак, тие и како знаат да се реваншираат.

Можеби не се за постојани врски, но ако сакате авантура – нема подобри љубовници од нив. Ќе го паметите секој момент кој ќе го минете заедно!