Снимател нападнат од газдата на куќата на која е регистрирано македонско престојувалиште на украинскиот олигарх Онишченко (снимка)


Шанса да станеш YouTuber! Приклучи се! ↓↓↓


Со пцовки, погрдни зборови, но и физички, екипата на ТВ 24 беше нападната додека снимаше инсерти пред куќата во која според официјалните документи е пријавено престојувалиштето, на контроверзниот украински олигарх Олександр Онишченко.