Сладок на зборови, но далеку од искрени: Овој хороскопски знак е најлош избор за партнер?!


Викенд најава - Најинтересно во Серија А! ↓↓↓Не паѓајте лесно на нивниот шарм.

Личностите родени во еден хороскопски знак повеќе од другите се издаваат со својата слаткоречивост и потезите на внимателност, меѓутоа, кога вас конечно ќе ве освојат, дури тогаш ќе покажат каков им е вистинскиот карактер.

Овните работат на себеси познат начин и не сакаат да слушаат критики и предлози од другите.

Сакаат исклучиво под нивна контрола и да контролираат се, така што нивните партнерки баш и немаат право на глас во врската. Дури и кога ќе увидат дека се тргнало во погрешна насока, тие нема да дозволат партнерката да преземе иницијатива и ќе се обиде да ја поправи работата. Од партнерот Овен очекува постојано да биде слушан.

Партнерката, ако се осуди на најневина критика, ќе го почувствува неговиот бес и презир. Сепак, не е се така црно се разбира. Овој знак важи за најпосветен и најлојален. партнер.

Онаа која ја сака ја чува како капка вода на дланка, пренесува „Тоткаталог“, но единствен проблем е што тоа се случува само ако партнерката го прифати каков што е и ги слуша неговите барања.