„Sim Simma“ – нова „трака“ со спот од култниот Страјк


Викендов дерби, до дерби - се враќа клубскиот фудбал! ↓↓↓Екипата – стандард: „лирикс“ Страјк, „бит, микс и мастер“ – диџеј Гоце С.А.Ф. Другото? Го имате на „траката“.