Што сакаат да видат мажите на жените за време на сексот?

Додека некои мажи сакаат потполно голи жени, другите ги напалува ако одредено парче гардероба оставила неговата партнерка на неа.

Еве што мажите сакаат да видат на жените за време на сексот:

Само гаќички
Нема ништо пожешко од тоа кога партнерката на себе носи парчеоблека како гаќи кои можете да ги поместете и да почнете акција.

Неговата маица
Мажите се палат кога жените носат нивна облека, особено ако им е малку поголема.

Секси облека
Чипката е секогаш добар избор за жешки игри во креветот, без разлика дали се работи за градник, гаќи или чорапи.

Бразилки
Бразилките се женски боксерки, а истражувањето покажа дека многу мажи се палат кога нивната партнерка носи вакви гаќи.

Свила
Допирањето свила на кожа? Има нешто подобро? Некои свилени гаќички или свилена наметка тотално ќе го запали.

Пижами
Пижамите обично не ги сметаме како секси облека, но може да биде ако во нив се чувствувате така.

Ништо
Голото тело е голо тело и некогаш облеката само смета, зар не? Поентата е да носите парче облка во кое добро се чувствувате.