Што е тоа Skrill?

Skrill

Skrill или порано познат како Moneybookers е ревулуционерен глобален сервис за трансфер на пари преку интернет. Скрил е сервис преку кој може да праќате и примате пари, однсно тоа е онлајн банка.

Регистрацијата е едностава и брза, а Скрил е најдобар и најефитн начин за трансфер на пари преку интернет. Со него може да праќате и да примате пари, да префрлате на други сметки, односно да купувате и да плаќате на интернет. Многу е сигурен и едноставен за употреба. Со отварањето на Скрилл стегнувате можност за примање пари шриум светот. Системот на трансакции е исто како кај PayPal, а за да испратите пари на некого потребна ви е само неговата е-маил адреса.

Исто така и вас можат да ви праќаат пари за разни услуги. Поголем број обложувалници го поддржуваат. Исплатите и уплатите се брзи и се процесираат неретко во истиот момент, а воглавно не земаат ниту провизија за тоа. Откако ќе се регистрирате можете да испратите пари, а доколку се одлучите да депозирате преку картичка ќе треба прво да ја регистрирате.

За да се регистрирате потребно е да отворите ТУКА и да ги внесете вашите лични податоци, е-маил адресата и лозинка. Потоа ја потврдувате вашата е-маил адреса со кликнување на линкот кој ви пристигнал на емаил. Откако ќе го направите тоа, вашиот Skrill e спремен за користење.