Шокантно прашање: „Таа сака со мене да ја изгуби невиноста пред да умре, што да правам?“


Спасе Манев (Патувања низ Македонија): Ги откриваме скриените убавини на Македонија ↓↓↓


Едно младо момче им се обрати на корисниците од социјланите мрежи за помош, бидејќи другарката која заболела од рак и е на смртна постела бара од него да и ја исполни последната желба, односно со него да ја изгуби невиноста и да има секс за прв пат.

Откако му го дала предлогот, момчето се нашло во незгодна ситуација бидејќи незнаел како да реагира.

„На мојата другарка и е дијагностициран рак и прогнозите не се добри. Таа е невина, како и јас и ми рече дека сакала да води љубов со мене пред да стане толку болна. Не сум сигурен што да и кажам“ напиша тој.

Постот предизвика многу различни реакции, а корисниците му даваа различни совети. Поголем број го советуваа да прифати ако другарката го привлекува.

„Да не е таква ситуацијата и таа да е само некоја девојка кој си ја запознал, дали би ја гледал како сексуален партнер? Дали те возбудува? Ако е твојот одговор ДА тогаш мислам дека тоа треба да го направиш“ напиша еден корисник.

„Направи го тоа, дури ако не би го направил ако таа не е болна. Исполни и ја желбата ако ти е добра пријателка“ напишаа тие.

Постот на овој корисник на Редит се појави пред само 20 часа, а се уште нема одговор дали мочето го направило тоа или не.