Видео

Позитив на денот: Потегот од кучето ќе ви го стопли срцето! (видео)

Дали мајчинскиот инстинкт е најјак на светот?

Кога ова куче го здогледа малото јаре, одма заигра мајчинскиот инстинкт. Го зеде шишето и почна да го храни, а јарето едвај го чекаше тоа.

Погледнете:

To Top