Шокантно: Маж се трансформира во жена и влезе во финалето за Мис на Казахстан! (фото)


Unboxing: Што е ново во студиото на BMG Network!? ↓↓↓


Финалистот на изборот за мис во Казахстан драматично објави дека е машко.

22 годишниот Илај Дајгилев ги излага организаторите на изборот за мис дека е Алина Алиева односно влезе во конкуренција со повеќе од 4000 жени во финалто на натпреварување и одлучи ја открие вистината.

„Пријателите и јас се расправавме за убавина и одлучив да се пријавам на изборот. Секогаш бев шампион во природна убавина. Денес може да видете многу млади девојки кои изгледаат идентично, иста шминка, ист стил и тие веруваат дека се убави бидејќи ги следат трендовите. Јас не мислам така. Дојдов до финале и одлучив да го разоткријам идентитетот на Алина Алиева кога сфатив дека заминав предалеку.

До времето кога беше разоткриено, влез помеѓу 16 најубави, а колку беше уверлива неговата трансофрмација, може да видете на сликите.