ШОКАНТНО: 14 годишно момче снесло 20 јајца! (видео)


Спасе Манев (Патувања низ Македонија): Ги откриваме скриените убавини на Македонија ↓↓↓


Тинејџер од Индонезија тврди дека изминативе две години снесил 20 јајца.

14 годишниот Акмал Русли од Индонезија вели дека редовно неси јајца од 2016 година.

Докторите во овој неверојатен феномен се уверија откако дечкото пред нив снесил две јајца.

„Во последните две години снесил 18 јајца и со овие две денешни тоа се вкупно 20. Кога го скршив јајцето имаше само жолчка. Во другото беше само белка“ вели неговиот татко.

Докторите прилично се сомневаат околу овој случај и тврдат дека е невозможно човечкиот организам да произведе јајце.

„Се сомневав дека јајцата се ставени во неговиот ректум“ рече портпаролот на болницата.

Неговиот татко тоа го прекнува, а раскажува дека неговиот син трпи големи болки во стомакот.