Вебкафе

Шокантна снимка: Сакаше да помогне во сообраќајот – го смачка камион (видео)

Во хаотичната ситуација што настана во тунел во близина на Шангај, возач го загуби животот токму поради неговиот обид да ги предупреди другите возачи. Наместо да се тргне настрана и да се засолни на безбедно, тој застана да мавта на лизгавиот коловоз, додека директно кон него надоаѓаа тешки камиони.

Трагедијата беше неизбежна. Кога увиде дека животот му е во опасност, возачот се обиде да избега на безбедно, но беше смачкан од тешките камиони што се набија едни во други.

To Top