Авто мото

Шаман е новото 8х8 руско „животно“! (фото+видео)

Шаман е новото руско „животно“ кое има 8 тркала и нема место кое неможе да го посети.

Шаманот може да го управува секој кој знае да управува автомобил и може да се движи по секаков терен
„Шаман“ е долг 6,3 метри, висок 2,7 метри додека ширината на овој теренец е 2,5 метри. Тежината на оваа возило изнесува 2,5 тони.

Теренецот може да понесе тон и половина багаж, а неговиот резервоар може да собере 260 литри гориво.
Ако ве интересира цената на оваа возило, таа изнесува најмалку 183.000 евра.

To Top