Секс пози за целосно сетилно задоволство дури и кога сте уморни


Спасе Манев (Патувања низ Македонија): Ги откриваме скриените убавини на Македонија ↓↓↓


Динамичното темпо на живеење кое ни е наметнато од современиот начин на живот и инстант светот во кој битисувамек може да влијае лошо врз нашето тело.

Заморот не само што ја уништува желбата за секс туку и создава лажна бариера помеѓу вас и вашиот партнер. Сепак постојат неколку секс пози кои ќе ви овозможат да уживате максимално во него, а притоа да вложите малку енергија.

Еден наспроти друг

Легнете странично еден наспроти друг. Поткренете ја едната нога нагоре како би го пуштиле вашиот партнер да навлезе, а потоа нежно спуштете ја колку што можете. Ваквиот пристап овозможува тој да се припие и потполно да се релаксирате водејќи љубов. Бавното и нежно темпо ќе ги разгори страстите.
За дополнително задоволство можете да го држите партнерот во неизвесност по што неочекувано ќе му дозволите да навлезе во вас.

Орален додека седите

Седнете на местото каде најмногу ќе бидете опуштени. Вашиот партнер треба да биде клекнат пред вас. Раширете ги нозете најмногу што можете и дозволете му да навлезе играјќи си со неговиот јазик. За дополнително задоволство може да го стимулира вашиот клиторис кој ќе овозможи експлозивен оргазам.

Лотус

Вашиот партнер нека седне и нека ги вкрсти неговите нозе. Седнете врз него испреплетувајќи ги двете тела во едно. Со бавни движења изведете нежен танц и отсечно дозволете му да навлезе. Тоа што нема да бидете во можност да правите нагли движења ќе ви донесе дополнителна возбуда. Обидете се да воспоставите контакт со очите и да ги стегнете вашите мускули при секое пробивање на вашиот партнер. Доколку посакувате чувството да биде поголемо и поинтензивно само повлечете го партнерот за да продре уште подлабоко во вас.